Switch King 2.0 nu tillgänglig för nedladdning!

Switchking / Nyheter  / Switch King 2.0 nu tillgänglig för nedladdning!

Switch King 2.0 nu tillgänglig för nedladdning!

Switch King 2.0 med stöd för TellStick Duo är nu tillgänglig för nedladdning under Ladda hem. Nu kan du enkelt få in värden trådlöst från rörelsedetektorer, skymningsrelä, fjärrkontroller, temperaturgivare, med mera och använda dessa för att styra dina enheter. 2.0 innehåller även förbättringar för dig som använder en vanlig TellStick.

Det är fortsatt en del problem med integrationen mellan Switch King och TelldusCenter och vi kommunicerar med Telldus om detta. Vissa användare (men inte alla) har t ex upplevt att data har slutat levereras in till Switch King från Duo:n och att enheter har blivit korrupta i TelldusCenter efter uppgradering. Eftersom det finns stor efterfrågan på Switch King 2.0 har vi ändå valt att göra den tillgänglig.

Om du inte vill prova Switch King 2.0 riktigt ännu så finns också Switch King 1.10 kvar för nedladdning.

OBS! Följ installationsanvisningarna under Kom igång noga om du uppgraderar från en tidigare version av Switch King.

Vi hade räknat med att kunna släppa Switch King 2.0 tidigare, men på grund av omständigheter delvis utanför vår kontroll så har releasen försenats. För att kompensera för detta har vi valt att utöka tiden för licensers giltighet. Licenser som är utfärdade i juli 2010 eller senare är därför giltiga för version 2.0.0 av Switch King server.

No Comments
Post a Comment