Enormt gensvar

Switchking / Nyheter  / Enormt gensvar

Enormt gensvar

Nu kommer SwitchKings tredje nyhetsbrev.

Måndagen den 16 januari öppnade vi åter möjligheten att teckna en licens för SwitchKing. Söndagen den 5 februari skickade SwitchKing ut sitt frågeformulär = möjligheten för dig som användare att vara med och påverka genom att lämna synpunkter och kommentarer.
Söndagen den 19 februari stängdes möjligheten att lämna svar

Enormt gensvar

Aldrig hade vi kunnat förställa oss, inte ens i vår mest positiva planer, att vi skulle få så många svar. Men inte bara svar utan massor av förslag och rekommendationer.
Eller det som gjort oss allra mest glada – all lyckönskningar, erbjudnanden om stötning och spontana reaktioner på att utveckligen nu åter kommit igång igen. Enklast beskrivet – inspirerade.

Vad händer nu

Just nu håller vi för fullt på med tre saker:

Sammanställning av frågeformuläret som kommer leda fram till en utvecklingsplan med tillhörande tidsplan för nya funktioner (ex. timerfunktion), stöd för nya brytare (ex. Luxorparts), installationspaket för enkretskortsdatorer, nytt grafisk gränssnitt och stöd för Z-Wave, bara för att nämna något. Utvecklingsplan och tidsplan kommer i nästa nyhetsbrev.

Nästa version av SwitchKing för server och klient – säkerställa stöd och funktionalitet vid installation i Windows 8 eller Windows 10-miljö. Tester och utvärdering pågår för fullt.
Mer information om när denna version kommer, i nästa nyhetsbrev.

Nya hemsidan – som vi hoppas skall ge önskade information oavsett om man är avancerad användare, precis valt att installera SwitchKing eller rent att önskar hjälp med välja.

No Comments
Post a Comment