Licens och Priser

Switch King är helt gratis för upp till 5 enheter. Det finns inga restriktioner i gratisversionen förutom att du maximalt kan styra 5 enheter. Licens krävs inte för gratisversionen.

Om du vill styra fler än 5 enheter behöver du köpa en licens. Klicka på Köp-knapparna nedan för att köpa eller förlänga licens. Betalningen sker med hjälp av PayPal, men något konto hos PayPal krävs inte för att genomföra en betalning (det går bra att betala med kort).

Var noga med att ange en giltig e-postadress vid betalningen eftersom licensen kommer att skickas till den adressen! Licenshanteringen kräver lite manuellt arbete, men vi skickar licensen till dig så snart som möjligt från det att vi mottagit betalningen.

Om du har frågor kring köp av licens så är du alltid välkommen att kontakta oss: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Licens för Switch King

 • Gratisversion
  - Begränsat till maximalt 5 enheter
  - Ej tillgång till Switch King Live
  - Licens krävs inte
GRATIS
 • Ny licens
  - Styrning av fler än 5 enheter
  - Tillgång till senaste (och tidigare) versioner av Switch King samt fria uppdateringar under minst 12 månader. 
  - Tillgång till Switch King Live i 12 månader

SEK 189,- • Förlängning av existerande licens
  - Styrning av fler än 5 enheter
  - Tillgång till senaste (och tidigare) versioner av Switch King samt fria uppdateringar under ytterligare minst 12 månader. 
  - Tillgång till Switch King Live i ytterligare 12 månader

  - Om du vill förlänga en licens så behöver du ange namn och licensnyckel för din nuvarande licens nedan och sedan klicka på Köp-knappen

SEK 129,-

License name
License key

 

Alla priser inkluderar 25% svensk moms. Momsen dras bort om du är invånare i ett land utanför EU (t ex Norge).

Observera att om du har en version av Switch King för vilken din licens är giltig så kan du fortsätta att använda den precis hur länge du vill.

Licensen är giltig för de versioner av Switch King som finns tillgängliga för nedladdning då licensen köps. Licensen är dessutom giltig för framtida versioner av Switch King som blir tillgängliga under minst ett (1) års tid från det att licensen köptes.

Vid köp av en licens får du dessutom tillgång till Switch King Live i 12 månader från det att licensen köptes.

När du förlänger en licens får du på nytt tillgång till de versioner av Switch King som finns tillgängliga för nedladdning då licensen köps samt framtida versioner som blir tillgängliga under minst ett (1) års tid från det att licensen förlängdes. Du får dessutom tillgång till Switch King Live i ytterligare 12 månader.

En licens gäller för ett system bestående av en (1) server och obegränsat antal klienter. En (1) server krävs per Telldus Tellstick som används.

Licensnyckeln fungerar både för Switch Kings Windows-version och Switch Kings Linux-version. Switch King Live stöds dock för närvarande inte av Linux-versionen.

Ångerrätt

Vänligen notera att ångerrätt inte gäller vid köp av licens för Switch King. Du kan alltså inte ångra ditt köp av en licens och få pengarna tillbaka efter att du mottagit din licensnyckel via e-post. Du kan utvärdera gratisversionen av Switch King innan du bestämmer dig för att köpa en licens.