Tillägg

Här hittar du beskrivningar för tillägg som finns tillgängliga för Switch King.

Samtliga tillägg fungerar oavsett om du har en licensnyckel eller inte. Till vissa tillägg finns källkod bifogad. Klicka på respektive tillägg nedan för information om hur du hittar och installerar tilläggen.

Vi ger generellt sett ingen support på tillägg som publiceras, men svarar gärna på frågor via Switch Kings forum.

Data Source Value Calculation Engine (plugin)

Använd detta plugin för att beräkna olika formler för hemautomation (som t ex daggpunktstemperatur) och publicera resultatet i en datakälla.

Läs mer...

Scenario/System Mode Trigger (plugin)

Använd detta plugin för att aktivera scenario och/eller systemläge baserat på värden för datakällor.

Läs mer...

Data Source Value Arithmetic (plugin)

Använd detta plugin för att utföra beräkningar (addition, subtraktion, multiplikation, division och absolutskillnad) på värden för datakällor och publicera resultatet i en egen datakälla.

Läs mer...

Webbapplikation, Välkommen hem

Webbapplikationen "Välkommen hem" finns tillgänglig för att styra och övervaka ditt Switch King-system via webben. Kan användas med till exempel webbläsare, iPad och iPhone.

Läs mer...

Webbapplikation, Lightning!

Webbapplikationen "Lightning!" finns tillgänglig för att styra och övervaka ditt Switch King-system via webben. All konfigurering av webbapplikationen sker i webbgränssnittet.

Läs mer...

Auto Reset Data Source Value (plugin)

Använd detta plugin för att tvinga värdet för en datakälla att återgå till definierat värde efter en viss tid. Du kan till exempel använda detta för rörelsedetektorer om mottagningen av signaler är dålig. Med plugin:et kan du få värdet för datakällan att automatiskt återgå till valfritt värde.

Läs mer...

Wake-Up Light (plugin)

Detta plugin gör det möjligt att gradvis dimma upp en lampa med en viss tid mellan varje steg. Plugin:et ersätter en schemalagd På-händelse med en sekvens av dim-kommandon istället. Du kan till exempel använda detta för att simulera soluppgång i ditt sovrum.

Läs mer...

Windows Phone 7/8 app, Home Control

Appen "Home Control" finns tillgänglig för att styra ditt Switch King-system med en Windows Phone 7 eller Windows Phone 8.

Läs mer...

Sida 1 av 4