Kraftfull och enkel lösning för hemautomation

Switch King är ett användarvänligt program för att styra fjärrströmbrytare (från exempelvis NEXA) med hjälp av en dator. Programmet använder sig av en Telldus TellStick för att skicka styrsignaler trådlöst till fjärrströmbrytare i syfte att slå till eller från en brytare. Många olika fjärrströmbrytare finns på marknaden idag (även för inbyggnad) och flera olika fabrikat stöds av TellStick. Ett vanligt användningsområde är för att styra belysning i hemmet. TellStick Duo stödjs också och gör det även möjligt att läsa in värden från t ex temperaturgivare till Switch King.

 

Switch King Server och klienter för Windows, iPhone och webb. Integration med 1-wire.

 

Du kan lägga upp scheman i Switch King när du vill att lamporna ska vara tända. Programmet räknar ut solens upp och nedgång där du bor och ser till att lamporna är släckta när det är ljust ute. Programmet håller även reda på helgdagar och mycket annat.

Du kan kontrollera dina fjärrströmbrytare från din dator, din Android-enhet eller din iPhone. Switch King stödjer också hämtning från externa datakällor, vilket gör att du kan hämta in exempelvis information om temperatur och ljusstyrka och styra dina enheter med hjälp av insamlad information.

Med Switch King och Telldus Tellstick får du en användarvänlig och kostnadseffektiv lösning för ditt smarta hem och du slipper dra extra kablar i ditt hus. Switch King är enkelt att installera och för mindre än tusen kronor (ungefärlig kostnad för Telldus Tellstick samt tre fjärrströmbrytare) har du allting du behöver för att komma igång med att styra utrustning i ditt hem.

Om du ännu inte köpt någon TellStick så kan du ändå prova Switch King. Några styrsignaler kommer inte att skickas men du kan prova all funktionalitet som programmet erbjuder i övrigt. Ladda hem Switch King och börja bygga ditt hemautomationssystem redan idag! Om du har frågor eller synpunkter så skicka ett mail till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den