Funktionstillväxt i Switch King

Vi måste tyvärr meddela att vi inte längre har som ambition att lägga till ny funktionalitet i Switch King server och klient inom överskådlig framtid.

Vi fortsätter som vanligt att hålla Switch King Live driftsatt liksom webbplatsen och forumet. I samband med detta har vi också beslutat att sänka priset på licenser till SEK 189 resp. SEK 129. De licensintäkter som genereras används för att täcka de serverdriftkostnader och administrativa kostnader vi har.

Det är fortfarande fritt fram för alla att utveckla plugin till Switch King och på så sätt lägga till ny funktionalitet till systemet. Redan nu finns ett antal plugin som löser olika behov. Självklart använder vi båda två Switch King för att styra våra hem och är supernöjda med den funktionalitet systemet redan har.

Om vi skulle hamna i ett läge där vi blir tvungna att stänga ned Switch King helt så kommer vi att meddela detta via vår hemsida och forumet minst 18 månader i förväg.

Vi har levt med det här projektet i 7 år och har investerat en stor del av vår fritid på att utveckla och underhålla det, men känner oss nu tvungna att dra ned på ambitionsnivån för att vara rädda om vår egen hälsa och våra familjer. Vi har lärt oss otroligt mycket på den här resan och vill passa på att tacka alla er användare som supportat projektet genom åren!

Hälsningar
Tomas & Martin