AutoResetValuePlugin

Hjälp med plugins, tillägg (exempelvis webbtillägget) och exempelkod som inte ingår i Switch Kings officiella installationspaket
Forum rules
För att kunna hjälpa dig med supportfrågor behöver vi så mycket information som möjligt.
Innan du skapar en ny tråd, läs gärna:
viewtopic.php?f=10&t=20
Post Reply
sonnyboy
4 stars
4 stars
Posts: 258
Joined: Sun 05 Dec 2010, 16:50
Location: Västerås

AutoResetValuePlugin

Post by sonnyboy » Thu 02 Aug 2012, 07:44

Jag undrar om man kan lägga in flera autoreset i samma plugin.
Jag använder samma plugin till skrivaren som mesomorf hade lagt ut en sån bra guide på.
Försökte bara byta namn på pluginet men det gick inte så bra då krashade SK.
Såg sen att man var tvungen att göra om AutoResetValuePlugin i visual studio :help:
Beyond Measure 1.7
Switch King
Klient 3.1.0.1
Server 3.2.0.2 med Databas 2.5.5
Telldus 2.1.1

mesomorf
3 stars
3 stars
Posts: 70
Joined: Sat 11 Jun 2011, 19:31

Re: AutoResetValuePlugin

Post by mesomorf » Thu 02 Aug 2012, 19:52

Tror din fråga har hamnat under fel kategori här på forumet, någon moderator som kan flytta den till "Support > Tillägg och Exempel" ?

Men som svar på din fråga:
Jag har 3 datakällor som jag resettar. Det är inga konstigheter.
Här är min conf som exempel:

Code: Select all

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
  <configSections>
    <section name="switchKing.autoResetValuePlugin" type="SwitchKing.Server.Plugins.ResettableDataSourceValueTimer.Configuration.ResettableValueTimerSection, AutoResetValuePlugin, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" allowDefinition="Everywhere" allowExeDefinition="MachineToApplication" restartOnExternalChanges="true"/>
  </configSections>
  <switchKing.autoResetValuePlugin name="DataSources">
    <dataSources>
	  <add 
        dataSourceId="3" 
        triggerValue="Ut" 
        resetValue="Reset" 
        resetTimerMs="600000" 
        resetTimerOnNewTriggerValue="True"
        useExpirationSettingFromDataSource="True"
        specifiedExpirationTime="01:30:00" />
      <add 
        dataSourceId="4" 
        triggerValue="Ut" 
        resetValue="Reset" 
        resetTimerMs="600000" 
        resetTimerOnNewTriggerValue="True"
        useExpirationSettingFromDataSource="True"
        specifiedExpirationTime="01:30:00" />
      <add 
        dataSourceId="12" 
        triggerValue="Full" 
        resetValue="Tom" 
        resetTimerMs="300000" 
        resetTimerOnNewTriggerValue="True"
        useExpirationSettingFromDataSource="True"
        specifiedExpirationTime="01:30:00" />
    </dataSources>
  </switchKing.autoResetValuePlugin>
</configuration>

sonnyboy
4 stars
4 stars
Posts: 258
Joined: Sun 05 Dec 2010, 16:50
Location: Västerås

Re: AutoResetValuePlugin

Post by sonnyboy » Thu 02 Aug 2012, 20:03

mesomorf wrote:Tror din fråga har hamnat under fel kategori här på forumet, någon moderator som kan flytta den till "Support > Tillägg och Exempel" ?

Men som svar på din fråga:
Jag har 3 datakällor som jag resettar. Det är inga konstigheter.
Här är min conf som exempel:
Tänkte inte riktigt vart jag var när jag postade inlägget :banghead: :banghead:
Precis så var det jag ville göra :clap:
Tack än en gång.
Beyond Measure 1.7
Switch King
Klient 3.1.0.1
Server 3.2.0.2 med Databas 2.5.5
Telldus 2.1.1

Martin
Administrator
Administrator
Posts: 2655
Joined: Tue 09 Nov 2010, 20:25

Re: AutoResetValuePlugin

Post by Martin » Thu 02 Aug 2012, 21:41

Flyttad till rätt kategori...
Martin | Switch King

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest