Problem med scriptExecutorPlugin

Hjälp med plugins, tillägg (exempelvis webbtillägget) och exempelkod som inte ingår i Switch Kings officiella installationspaket
Forum rules
För att kunna hjälpa dig med supportfrågor behöver vi så mycket information som möjligt.
Innan du skapar en ny tråd, läs gärna:
viewtopic.php?f=10&t=20
cozmo
3 stars
3 stars
Posts: 54
Joined: Wed 29 Aug 2012, 12:38

Re: Problem med scriptExecutorPlugin

Post by cozmo » Mon 10 Mar 2014, 15:21

Jaggu meg har jeg ikke fått samme problem som andre som har postet her....Klør meg litt hodet.

Har en .bat fil som ser slik ut:

--
@echo off
C:\Users\cozmo\ssh\plink switchking@10.160.10.2 -i sk_user_private_putty_key.ppk /home/switchking/scripts/test.sh
echo hei > C:\Users\cozmo\ssh\out.txt
--

Når jeg kjører denne manuelt fungerer alt som det skal.
Men når scriptexecutor skal kjøre bat-filen utføres ikke første linje - altså test.sh scriptet blir ikke kjørt på remote host. Men linje2 blir kjørt - så filen out.txt opprettes på lokalt filsystem...

exe-filen som virker å være problemet er altså "plink.exe", som er putty ssh-klienten sin commandline ekvivalent.

Ideer anyone?

cozmo
3 stars
3 stars
Posts: 54
Joined: Wed 29 Aug 2012, 12:38

Re: Problem med scriptExecutorPlugin

Post by cozmo » Tue 11 Mar 2014, 09:23

Første feilen var selvsagt at det ikke var full path til nøkkelen.

Fikset det, så det ser slik ut : C:\Users\cozmo\ssh\plink switchking@10.160.10.2 -i C:\Users\cozmo\ssh\sk_user_private_putty_key.ppk /home/switchking/scripts/test.sh

Nå fungerer det til og med hvis jeg lager en scheduled task i Windows og peker til .bat-filen.
Men med script executor-plugin vil det fortsatt ikke fungere.

Er det noe essensielt jeg ikke forstår med denne plugin?

cozmo
3 stars
3 stars
Posts: 54
Joined: Wed 29 Aug 2012, 12:38

Re: Problem med scriptExecutorPlugin

Post by cozmo » Thu 13 Mar 2014, 13:26

Ga til slutt opp og endte opp med å gjøre alt via et lokalt python-script. Dét hadde nemlig ikke script executorplugin noen problemer med å sparke i gang.

anasazi
3 stars
3 stars
Posts: 72
Joined: Tue 09 Nov 2010, 21:51

Re: Problem med scriptExecutorPlugin

Post by anasazi » Mon 06 Oct 2014, 13:16

Martin wrote:Funderar på om detta kan vara OS-beroende, men tycker inte att det borde vara det. Vilket OS kör ni som INTE får det att fungera?
Själv kör jag Windows 7 SP1.
Och jag är väl en av de som inte lyckas få scriptet att starta genom Switch King.
Scriptet fungerar bra när man kör det manuellt.

C:\Windows\System32\nircmd.exe monitor off
echo %TIME% >> C:\Scripts\log.txt



deviceName="Skärm"
onScript="C:\Scripts\monitoron.bat" onScriptArgs=""
offScript="C:\Scripts\monitoroff.bat" offScriptArgs=""
dimScript="" dimScriptArgs=""
intercept="false"
waitForExit="false" />

Några idéer någon?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests